Artsenpraktijk Hooglede

Maak nu je afspraak

Artsenpraktijk Hooglede

Wij zijn een groeiende huisartsenpraktijk in het centrum van Hooglede. Met een team van meerdere huisartsen staan wij klaar voor uw vragen en problemen. We streven er naar om steeds de beste zorgen te kunnen bieden voor iedere patiënt. Heb je een medisch (of een ander) probleem? Dan is je huisdokter steeds het eerste aanspreekpunt. 

Kijk gerust eens rond op onze website om meer over ons te weten te komen. U kunt via onze website ook rechtsreeks een afspraak maken voor een consultatie. Contacteert u ons liever op een andere manier? Dan vindt u onze contactgegevens ook hier terug. 

Onze beste wensen:

’t Is de tijd van fonkeling in de straten  

Als startsein om 2021 achter ons te laten  

Een pittig jaar dat iedereen op zijn eigen manier ondervond 

Corona lag meer dan ooit in de volksmond  

Het bood een uitdaging voor de fysieke en mentale gezondheid 

Waarbij er ook ruimte was voor vreugde en verbondenheid 

En nieuwe herinneringen met onze bubbels en kroost  

Dus laat ons met ons allen klinken op 2022 : Proost!  

Handige links m.b.t. COVID-19

1.VRAGEN OVER VACCINATIE

www.laatjevaccineren.be

2.VRAGEN OVER TESTING

Coronatesten en quarantaine | Vlaanderen.be

3.REIZEN IN TIJDE VAN CORONA

Aanvraag COVID : Mobiele app ( CovidSafeBE-app ) of overheidssites ( Mijn Burgerprofiel of mijngezondheid.be ) of de helpdesk ( 078 78 78 50 )

Maatregelen ter plaatse : Reisadviezen | Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken (belgium.be)

Bij terugkeer : Passagier Lokalisatie Formulier | Passagier Lokalisatie Formulier (info-coronavirus.be)


Blog

Mededeling :

Functieomschrijving:

De artsenpraktijk is op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog voor volwassenen om het bestaande team te versterken. Naast de 7 huisartsen werkt er momenteel 1 volwassen-psycholoog, 1 diëtiste en 1 verpleegkundige. Het gaat om een beperkte deeltijdse betrekking die kan worden uitgebouwd. 

Je staat in voor zowel de psychologische intake, diagnostische screening als de individuele begeleiding van patiënten. Je werkt in het opstarten, screenen en opvolgen van je begeleidingen zelfstandig en kan zelf inschatten wanneer een multidisciplinair overleg een meerwaarde betekent. 

Er zijn geen geplande multi-disciplinaire overlegmomenten met de andere disciplines in de praktijk vastgelegd. Er is mogelijkheid tot intervisie met een collega-psycholoog met ervaring in de praktijk. 

Profiel : 

Je staat geregistreerd bij de Psychologencommissie en bent lid van BFP en VVKP, of je bent bereid dit te doen. 

Bij interesse kan u contact opnemen via het secretariaat. 

Mededeling:

Vanaf oktober 2021 versterkt Dr. Ostyn Elise het team als vaste arts na haar 3-jarig traject als HAIO in onze praktijk. Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk staan we steeds voor u klaar om u, elk in ons eigen expertisegebied, bij te staan in het streven naar een optimale mentale en fysieke gezondheid. U kunt steeds kennis maken met onze artsen, verpleegkundige, psychologen, diëtisten, secretariaats- en onderhoudspersoneel via deze pagina. 


Ons Team

Ons contacteren

U vindt ons terug in het dorpscentrum van Hooglede. U kunt ons steeds contacteren via deze gegevens. 


Contacteer ons

Geneeskunde op basis van Evidence Based Practice

Evidence Based Practice (EBP) is het gewetensvol, expliciet en oordeelkundig gebruik van het huidige beste bewijsmateriaal om beslissingen te nemen voor individuele patiënten. De praktijk van evidence-based practice impliceert het integreren van individuele klinische expertise met het beste externe bewijsmateriaal dat vanuit systematisch onderzoek beschikbaar is, in combinatie met de voorkeuren, wensen en verwachtingen van de patiënt. 

Maak uw afspraak eenvoudig online
Haal uw boosterprik