Artsenpraktijk Hooglede

Maak nu je afspraak

Artsenpraktijk Hooglede

Wij zijn een groeiende huisartsenpraktijk in het centrum van Hooglede. Met een team van meerdere huisartsen staan wij klaar voor uw vragen en problemen. We streven er naar om steeds de beste zorgen te kunnen bieden voor iedere patiënt. Heb je een medisch (of een ander) probleem? Dan is je huisdokter steeds het eerste aanspreekpunt. 

Kijk gerust eens rond op onze website om meer over ons te weten te komen. U kunt via onze website ook rechtsreeks een afspraak maken voor een consultatie. Contacteert u ons liever op een andere manier? Dan vindt u onze contactgegevens ook hier terug. 

Onze praktijk :

In 1959 startte dokter Luc Van Walleghem als solo-huisarts een praktijk in het centrum van Hooglede. Sedertdien kende de praktijk een enorme bloei waarbij momenteel 4 vaste artsen actief zijn en inzetten op opleiding van 3 HAIO’s ( huisarts in opleiding ) en multidisciplinaire samenwerking ( verpleegkundige, psycholoog, diëtiste, …). Ons voltijds secretariaat leidt alles in goede banen. Zo proberen we met een gemotiveerd dynamisch team onze patiënten te helpen.

Uitgelicht : Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker

We willen graag wat meer aandacht schenken aan het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Dit is nodig, want elk jaar zijn er vrouwen bij wie baarmoederhalskanker in een laat stadium ontdekt wordt. Om deze kanker tijdig op te sporen, laten vrouwen tussen 25 en 64 jaar best om de 3 jaar een uitstrijkje nemen.

Een vroege detectie biedt de beste bescherming!


Blog

Mededeling:

Vanuit onze visie op multidisciplinaire zorg zijn we verheugd twee nieuwe zorgverleners te verwelkomen in ons team:  

Vanaf september wordt onze verpleegkundige Sarah bijgestaan door Lieselotte Declercq in de begeleiding en verzorging van onze patiënten.  

Tevens verwelkomen we vanaf september Jenka Mommerency, psychotherapeute, die zowel individuele psychologische ondersteuning als gezinsbegeleiding zal aanbieden binnen onze praktijk. 


Ons Team

Ons contacteren

U vindt ons terug in het dorpscentrum van Hooglede. U kunt ons steeds contacteren via deze gegevens. 


Contacteer ons

Geneeskunde op basis van Evidence Based Practice

Evidence Based Practice (EBP) is het gewetensvol, expliciet en oordeelkundig gebruik van het huidige beste bewijsmateriaal om beslissingen te nemen voor individuele patiënten. De praktijk van evidence-based practice impliceert het integreren van individuele klinische expertise met het beste externe bewijsmateriaal dat vanuit systematisch onderzoek beschikbaar is, in combinatie met de voorkeuren, wensen en verwachtingen van de patiënt. 

Maak uw afspraak eenvoudig online
Haal uw boosterprik