Jenka Mommerency Maak een afspraak

Jenka Mommerency

Algemeen

Mijn naam is Jenka en werk als therapeute in de artsenpraktijk.

Sinds jaar en dag ben ik gepassioneerd door de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben dan ook heel blij om me te mogen voorstellen als deel van een team die de mens in zijn totaliteit ziet, waar aandacht is voor de fysieke en mentale gezondheid en waar menselijkheid voorop staat. 

Ik volgde een opleiding ACT (acceptance en commitment therapy), een gedragsmatige opleiding in leertheoretisch perspectief (vvgt), een kracht en herstel gerichte vorming (SRH), training in gezinsbegeleiding en momenteel verdiep ik mij in een contextueel systemische opleiding.

Ik begeleid kinderen (+10 jaar) en jongeren, gezinnen en volwassenen met klachten zoals: angst, stress, dwang, trauma en rouw, emotionele schommelingen, burn out…

Samen met jou bekijk ik je klachten, maar ga ik vooral op zoek naar hoe je terug veerkracht krijgt.

Dit gebeurt aan de hand van gesprekstherapie (individuele, gezins- of koppelgesprekken) , creatieve methodieken, huiswerk opdrachten, meditatie en mindfulness oefeningen…

Het tarief voor een sessie bedraagt 60 euro. Bij de meeste mutualiteiten is er een beperkte terugbetaling mogelijk die varieert afhankelijk van leeftijd en mutualiteit.

Afspraken

Voormiddag
Namiddag
Avond
Dinsdag
Voormiddag
Namiddag
Avond
13u - 16u
Vrijdag
Voormiddag
Namiddag
Avond
13u - 16u
Maak uw afspraak eenvoudig online