Fons Deseyne Maak een afspraak

Fons Deseyne

Algemeen

Ik ben Fons Deseyne en ik werk als psycholoog in de artsenpraktijk Hooglede. 

In 2005 ben ik de 5 jarige opleiding klinische psychologie aan de universiteit in Leuven gestart omdat bij mij  sterk het verlangen groeide om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei. Na deze opleiding heb ik me gedurende mijn werkervaring  tot op heden met  diverse studies en trainingen in verschillende  domeinen en klachten verdiept: gaande van depressieve klachten, trauma- en angstklachten, psychotische problematieken, burn-outklachten, algemene stressklachten, rouw… tot verslavingsproblematiek.  

Een grote interesse van mij ligt in de relatie- en gezinstherapie waardoor ik ook nog een 4-jarige therapieopleiding als relatie- en gezinstherapeut  aan de universiteit in Gent heb gevolgd.  Dit betekent dat ik bijzondere aandacht besteed aan de dynamiek tussen mensen. Of het nu gaat om moeilijkheden in jouw relatie, binnen jouw gezin, op je werk of in relatie met om het even wie. Samen kunnen we op zoek gaan naar wat helpend is voor jou.

Ik geloof sterk in de kracht van gesprekken. Het is soms indrukwekkend  hoe een goed gesprek mensen nieuwe inzichten kan geven en hen kan helpen om belangrijke stappen te zetten. Als psycholoog is het mijn doel om een veilige, vertrouwde en ondersteunende omgeving te bieden waarin naar jou geluisterd wordt en we samen kunnen praten, verkennen en begrijpen. Ik wil je helpen bij het beter leren kennen van jezelf en van manieren om met  jouw omgeving in dialoog te gaan en zo positieve veranderingen op gang te brengen.

Als je vragen hebt of als je een kennismakingsgesprek wenst, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Het tarief voor een sessie bedraagt 70 euro. Bij de meeste mutualiteiten is er een beperkte terugbetaling. Deze varieert en is afhankelijk van leeftijd en mutualiteit.

Afspraken

Voormiddag
Namiddag
Avond
dinsdag
Voormiddag
Namiddag
Avond
vanaf 18u t.e.m. 20u
vrijdag
Voormiddag
Namiddag
Avond
vanaf 13u t.e.m. 17u
zaterdag ( afwisselend )
Voormiddag
Namiddag
Avond
vanaf 8u t.e.m. 12u
Maak uw afspraak eenvoudig online