Dr. Petitqueux Maak een afspraak

Dr. Petitqueux

Algemeen

Beste patiënten,

Graag stel ik mezelf aan u voor: ik ben Dr. Petitqueux, uw nieuwe huisarts-in-opleiding (HAIO) in deze praktijk. Het is een waar genoegen om deel uit te maken van deze gemeenschap en de zorg voor uw gezondheid op me te nemen.

Ik heb mijn passie voor de geneeskunde gevolgd gedurende zes jaar, waarbij ik mijn bacheloropleiding voltooide in Kortrijk en mijn masteropleiding in Leuven heb afgerond. Mijn professionele reis bracht me eerder naar Staden, waar ik waardevolle ervaring opdeed in de medische praktijk en de kans kreeg om met diverse patiënten te werken.

In mijn rol als HAIO, streef ik ernaar om toegankelijke, hoogwaardige zorg te bieden die gebaseerd is op zorgvuldige diagnostiek, empathie en samenwerking. Uw gezondheid en welzijn staan bij mij centraal, en ik ben vastbesloten om u te ondersteunen bij het behouden en verbeteren van uw levenskwaliteit.

Mijn deur staat altijd open voor vragen, zorgen of gewoon een vriendelijk gesprek.

Ik kijk ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten en een positieve bijdrage te leveren aan uw gezondheid. Aarzel niet om contact op te nemen om een afspraak te maken of met eventuele vragen.

Met vriendelijke groet,

Dr. Petitqueux, HAIO

Afspraken

Voormiddag
Namiddag
Avond
Voormiddag
Namiddag
Avond
Maak uw afspraak eenvoudig online